«Приготування котлетної маси з м’яса та напівфабрикатів з неї: котлети, биточки, тюфтельки, рулет та ін.»



Тема уроку: Приготування котлетної маси з м’яса та напівфабрикатів з неї: котлети, биточки, тюфтельки, рулет та ін.

Мета уроку:

Навчальна:навчити здобувачів освіти самостійно організовувати робоче місце; підбирати Інструменти, інвентар, посуд; дотримуватись правил ведення технологічного процесу; робити розрахунок сировини для приготування заданої кількості напівфабрикатів; самостійно готувати котлетну масу та напівфабрикати з неї; дотримуватись правил санітарії, гігієни й правил безпеки праці; економно використовувати сировину, воду і електроенергію, проводити бракераж і попереджувати недоліки у технологічному процесі.

Виховна: виховувати в слухачів творче ставлення до праці та навчання, почуття відповідальності за якість приготованих напівфабрикатів, свідоме відношення до праці, дисциплінованість, актуальність, охайність під час роботи; любов і повагу до обраної професії.

Розвиваюча: розвивати в учнях самостійність, уважність і точність в роботі; уміння орієнтуватись у виробничих процесах; інтерес до навчання кухарській справі.


Завантажити:

«Приготування котлетної маси з м’яса та напівфабрикатів з неї: котлети, биточки, тюфтельки, рулет та ін.»