Новітні підходи щодо організації харчування у закладах загальної середньої освіти

15.06.2021 року ДПТНЗ «Сумський центр професійно-технічної освіти»  гостинно відчинив двері  гостям - кухарям закладів загальної середньої освіти. Організатори семінару – навчання   ознайомили  присутніх із  вимогами та умовами організації харчування за системою НАССР, новітніми зразками устаткування, принципами безпечної праці під час навчання за темою «Новітні підходи щодо організації харчування у закладах загальної середньої освіти».

Майстри виробничого навчання з професії «Кухар. Кулінар борошняних виробів. Кухар дитячого харчування» Сумського центру професійно-технічної освіти»  провели  майстер-класи приготування, презентації та дегустації страв для дітей шкільного віку за збірником рецептур Євгена Клопотенка, що рекомендований до використання у освітніх та оздоровчих закладах, для гостей  закладу.

Усі учасники семінару отримали сертифікати.