VTEM Menu - модуль joomla Mp3
В грудні група прийняла участь в конкурсі «Одягни ялинку у вишиванку». Учні групи проявили фантазію та творчі здібності і представили ялинку та різдвяні віночки, зроблені з еко-матеріалів. 




Також учні виявили бажання привітати працівників навчального закладу з новорічними святами та намалювали вітальну газету.



 
      Згідно плану виховної роботи під час зимових канікул 12.01.2018 р. учні групи №19  відвідали ялинку в центрі міста та ковзанку. Учні разом з майстром в/н та класним керівником гарно провели час разом, пройнялися духом зимових свят, стали більш згуртованими.



ІІ семестр 2017-2018 н.р. в групі №19 розпочався з уроку виробничого навчання з теми: «Приготування страв з яєць та сиру». На уроці учні закріпили теоретичний матеріал, вивчений на уроках спецдисциплін,  та здобули сформували навички приготування різноманітних видів омлетів та сирників: омлет запечений з м’ясом, омлет фарширований грибами, омлет з сиром, сирник з маком, сирник зі згущеним молоком, сирник з родзинками, апельсиновий сирник та інші.



Страви, які презентували учні.



Назван професії: "Кухар, кулінар борошняних виробів, кухар дитячого харчування"

Майстер в/н: Кристина Геннадіївна

Кл. керівник:
Пальощенко Наталія Олександрівна