РЕФОРМА ПРОФІЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ. ДИРЕКТОР СУМСЬКОГО ЦЕНТРУ ПТО ВІТАЛІЙ МЕЛЬНИК ДОЛУЧИВСЯ ДО ОБГОВОРЕННЯ ЦІЛЕЙ РЕФОРМИ ТА ПЕРШОЧЕРГОВИХ КРОКІВ ЇЇ ВПРОВАДЖЕННЯ

Наприкінці травня в Києві відбувся діалоговий захід «Реалізація Державного стандарту профільної середньої освіти (професійне спрямування): питання та можливі рішення». Ця подія зібрала провідних освітян, експертів та представників профільних установ, щоб обговорити ключові питання впровадження нового стандарту профільної середньої освіти та знайти шляхи вирішення нагальних проблем. Департамент освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації представляла начальник відділу професійної, фахової передвищої, вищої освіти та наукової роботи Вікторія ГОРОВА.

Віталій МЕЛЬНИК долучився до обговорення у форматі відкритого діалогу, де кожен присутній міг висловити свої думки та пропозиції. Це сприяло конструктивній і плідній дискусії, яка допоможе у формуванні стратегічних напрямків розвитку професійної освіти в різних регіонах України.

Отримані напрацювання будуть корисними в подальшій роботі Сумського центру ПТО, сприятимуть підвищенню якості освітнього процесу та підготовки конкурентоспроможних кваліфікованих працівників.