VTEM Menu - модуль joomla Mp3
Подробнее на сайте: http://buy-vehicle.ruhttps://rukamisdelai.ru http://live-cms.ruhttp://nunax.ruhttps://healthenter.ruhttps://wellbuilding.ruhttps://avtoremonto.ruhttp://wow-helper.ruhttp://saurfang.ruhttps://cleanmedicine.ruhttp://carautoremont.ruhttp://free-minigames.comGo to top of pagehttp://getkredit.ruhttps://originhealth.ru http://make-credit.ru

Чорнобиль в серці України


Чорнобиль! Біль мій на віки,

  І Хрест народу ти мого,

    Минуть століття як роки,

    А слід залишиться його

З  метою ознайомлення учнів з екологічними, соціальними наслідками аварії на Чернобильській атомній електростанції для України і світу; розкрити подвиг ліквідаторів наслідків на ЧАЄС вибуху реактора четвертого енергоблока та виховати високі патріотичні почуття: самопожертву, віданність, мужність, шану до людей, яку рятували Україну від ядерної катастрофи в бібліотеці навчального закладу 18 квітня був проведений захід «Чорнобильська рана Землі. Без права на забуття» для 10 групи з класним керівником Місєвра О.П. та з міською бібліотекою ім.Т.Шевченка.

Вихованці переглянули презентацію, відеоролики про ліквідаторів аварії, про життя на відчуженій зоні;  послухали фонограми пісень. Також згадали ліквідаторів ЧАЕС, які працювали в нашому навчальному закладі, це Яковенко Віктор Іванович та Дичко Костянтин Іванович.

Учні зробили висновок, що Чорнобиль дав нам кілька моральних уроків: бути відповідальними, милосердними, патріотами, любити й берегти рідну землю.

Тиждень дисциплін громадського харчування!



Тиждень, проведений методичною комісією, був насичений цікавими  заходами. Усі учасники побачили можливості та багатогранність професій кулінарного напрямку. Від кухаря залежить здоров’я, самопочуття та настрій кожного з нас. Правду каже народна мудрість: «Гарний кухар вартий лікаря». Активність та кількість учасників тижня показали, що такі заходи мають велике значення для кращого пізнання професії, виховання любові та поваги до неї. Завершальним етапом тижня професії «Кухар.» стало засідання круглого столу методичної комісії «Громадського харчування», на якому голова комісії Алла Лисенко підвела підсумки проведених різноманітних заходів та подякувала всім викладачам та майстрам виробничого навчання за активну участь у підготовці тижня.      

Треба зазначити, що тиждень пройшов у піднесеному, навіть святковому настрої. Переможці конкурсів фахової майстерності з професії «Кухар», а також всі учасники були нагороджені грамотами та подяками.

Тиждень дисциплін громадського харчування!!



12.04 разом з групами 14 та 4 проведено  виховний захід ,на який був запрошений Отець Павло, тема  заходу  "Свято Великодня".

 Цього ж дня майстер виробничого навчання Ханіна Кристина разом з групою № 19 провела виробниче навчання на тему "Борошняні вироби країн світу"

Тиждень дисциплін громадського харчування!



11 квітня відбувся черговий смачний захід Тижня громадського харчування, учениця гр.14 Миронова Аліна разом з майстром виробничого навчання Аллою Лисенко показали майстер-клас , на якому вони продемонстрували учням та присутнім прийоми технологічного процесу приготування "Філе курячого фаршированого ананасами", було застосовано нові виробничі технології для приготування філе та подаванні страви. Бажання повторили прийоми приготування виявила учениця гр.4 Сухоставець Поліна. По закінченню усі мали змогу продегустувати готову страву.

Військово-прикладне багатоборство!


Вітаємо збірну команду Сумського центр ПТО за зайняте ІІ місце у міській спартакіаді з військово-прикладного багатоборства серед до призовної молоді.

Вітаємо Кисіля Матвія!


Вітаємо учня групи № 16 Кисіля Матвія за зайняте ІІІ місце у чемпіонаті України з кікбоксингу серед школярів (лайт-контакт) вагова категорія 52 кг.